digitaalnotuleren.nl

uw bijeenkomst online !

 

diensten

Digitaal Notuleren heeft ruime ervaring op het gebied van notuleren: schriftelijk, digitaal of in combinatie. Veel klanten ontvangen hun informatie graag via internet zodat zij er altijd, vanaf alle locaties, over kunnen beschikken. En zij kunnen de informatie ook via internet delen met anderen.
Digitaal Notuleren helpt hier graag bij.

Het vastleggen van vergaderingen hoeft niet meer op papier. Met digitale verslagen in audio of video kan iedere vergadering volledig worden weergegeven. Iedereen, of iedereen die daarvoor gemachtigd is, kan het volledige audio- of videobestand live of achteraf via internet raadplegen. Niet alleen via de computer, maar ook via smartphone, iPhone of iPad. Tijd en plaats spelen geen rol meer.

Wilt u naast het audio- of videoverslag ook nog een schriftelijk verslag van de gehele vergadering of een bepaald gedeelte daarvan, dan is dat uiteraard mogelijk. Digitaal Notuleren regelt het graag voor u, met de hoogste kwaliteit, discretie, snelheid en accuratesse.

Past deze eigentijdse en vernieuwende manier van communiceren bij u? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. 


 

Newsletters

Wenst u meer informatie?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 033-4341005.

 
 

Opties notuleren

Onze dienstverlening is flexibel. Wij bieden altijd maatwerk, waarbij u uw keuze maakt uit onze modulaire oplossingen:
 

  • Video: live opvraagbaar
  • Video: achteraf opvraagbaar
  • Video: live en achteraf opvraagbaar
  • Audio: live
  • Audio: achteraf opvraagbaar
  • Audio: live en achteraf opvraagbaar
  • Verslaglegging op papier
  • Ondertiteling

 

Veel meer dan alleen verslaglegging

Naast het presenteren van informatie van vergaderingen, zijn er talloze toepassingsmogelijkheden waarbij Digitaal Notuleren u graag van dienst zal zijn. Denk hierbij aan persconferenties, de presentatie van nieuwe producten, kwartaal- en jaarcijfers, congressen, trainingsbijeenkomsten en berichtgeving aan de medewerkers.

Altijd en Overal

Uw relaties kunnen de verslagen altijd en overal raadplegen: in zijn geheel, maar ook op onderwerp, agendapunt, spreker of besluit. Via een link op uw eigen website komt men op de speciale pagina op onze server. Deze pagina is uiteraard helemaal in uw huisstijl opgemaakt. Op deze pagina hebben uw relaties alle informatie op ieder gewenst moment bij de hand. Niet alleen de verslagen, maar ook de bijbehorende documenten.