digitaalnotuleren.nl

uw bijeenkomst online !

 

PUBLICEREN

Het vastleggen van de vergaderingen is één, maar vervolgens moet het verslag een markering krijgen op agendapunt, onderwerp, spreker en besluit. Op deze manier kan binnen het verslag gericht worden gezocht. Digitaal Notuleren verzorgt voor u deze redactie van het verslag.

De volgende stap is het publiceren op internet. Ook daar heeft u geen omkijken naar. Digitaal Notuleren zorgt ervoor dat het werkt en dat iedereen er gebruik van kan maken. Beeld en geluid worden weergegeven in uitstekende kwaliteit, af te spelen met een eenvoudig te bedienen mediaplayer.

TECHNIEK

Voor het maken van audio- en/of video-opnames maakt Digitaal Notuleren zoveel mogelijk gebruik van uw bestaande apparatuur. Om de audio- en videobestanden gereed te maken voor publicatie op internet is aanvullende, speciale apparatuur nodig.

Heeft u geen of niet alle apparatuur, dan biedt Digitaal Notuleren u een totaaloplossing. Daarbij kunt u kiezen voor koop, huur of lease.

24/7 ONLINE

Uw vergaderingen en bijeenkomsten later terugkijken? Dat kan met behulp van onze online server die elke dag, elk moment te benaderen is mits u een internetverbinding heeft.

 

 
 

INSTALLATIE, IMPLEMENTATIE EN HOSTING VAN UW (GEARCHIVEERDE) BIJEENKOMSTEN

Naast de installatie van een complete vergaderoplossing kunnen wij ook inhaken op uw bestaande infrastructuur. Heeft u nu alleen microfoons en wilt u er een camera bijhebben? Dit is allemaal mogelijk en verzorgen wij voor u. Ook de opgenomen bestanden worden op een veilige server bewaard en voor uw gemeente toegankelijk gemaakt.

 

Newsletters

Wilt u meer informatie?..
Stuur ons een email!